Onze medewerkers

TONEELGROEP AKTIEF

ONZE SPELERS

& (nog Aktieve EX-SPELERS)

 

 

 

 

Jos Marichal

Mede-oprichter en acteur van het eerste uur (veteranenstatus dus). Heeft ook verschillende keren geregisseerd. Zijn voorkeur gaat uit naar komische rollen waar hij bijzonder straf in is. Schreef ook sketches.

 

Maria Rysbrack

Zijn eega, ook medewerkster en actrice van bij de start.

 

Frans Verschaeren

Acteur - was gevraagd om de spots te bedienen maar ze hadden hem nodig op de planken. Hij heeft nadien nooit meer achter de knoppen en schakelaars gezeten.

 

Lia Siemons

Actrice en secretaresse - niet alleen het spelen fascineert haar maar ook het hele productieproces en de achtergronden van een toneelstuk, en daarnaast vindt zij het sociale aspect van het kringleven enorm belangrijk.

 

Herman Van Waes

Acteur - volgde een improvisatiecursus.

 

Willy Bastiaensen

Acteur - heeft nooit toneel willen spelen, maar nadat hij de kring had gedepaneerd toen een andere speler afhaakte, bleef het podium hem aantrekken. Helpt de secretaresse af en toe.

Verstokte poëzie-adept, maar schudt af en toe eens een toneelstuk uit zijn laptop.

 

Nik Delcroix

Acteur - Eén van onze nieuwe aanwinsten.

 

Davina Briers

Actrice - Niks echtgenote. Heeft jaren in een andere kring gespeeld en vervoegde de kring na haar verhuis naar Antwerpen. Houdt zich ook bezig met het ontwerp van de affiches en de flyers.

 

Stacey Renteurs

Actrice - Onze jongste aanwinst (zowel figuurlijk als letterlijk).

 

Greet Moons

Actrice - Na haar pensionering besloot ze haar eerste stap op de planken te wagen.

 

Marie-Thérèse Brys

Ex-actrice, nu regie-assistente en vooral onze multitasking steunpilaar, die zich inzet in zowat alle aspecten van het kringleven.

 

Jozef Vervoort

Ex-acteur (met een uitzonderlijk komisch talent). Heeft zich ook jaren ingezet zowel bij de decorbouw als bediening van de belichting.